Rhapsody Halit Paša - pravda

Re: Rhapsody Halit Paša - pravda

Příspěvekod Lucie » pát lis 13, 2009 1:03 pm

A upozorňuji, že jakékoliv příspěvky, co se nebudou týkat feny Rhapsody HP, budou nemilosrdně smazány. Založte si podtéma s jiným názvem!
http://www.lucieskopalova.com
tvorba www & fotografování
http://www.skolapropsy.com
výcvik psů & handling
http://www.autopujcovna.in
Autopůjčovna Brno
Uživatelský avatar
Lucie
Site Admin
 
Příspěvky: 925
Registrován: sob led 20, 2007 1:36 am
Bydliště: Brno

Re: Rhapsody Halit Paša - pravda

Příspěvekod Sali BNT » pát lis 13, 2009 1:48 pm

tak to Lucko zamkni taky, co ccheš vyřešit na věci, která už se dávno stala? trend uchovnit všechno, co se aspoň v jednom sledovaném znaku líbí, je všeobecný, na komplex zdraví-povaha-vzhled jako na nerozlučný triplet, kde jeden chybný sledovaný znak už je vylučujím z chovatelských plánů, se nehledí ani u NO, kde je majitelka Rh. známou chovatelkou, tak co naděláš......
běžně se chová na operovaných kolenních vazech, na operovaných torzích, na povahách, které do chovu prolezou jen za příkladné spolupráce všech aktérů bonitace, na zvířatech, která nemají prověřený přirozený aport, přirozený pud sledovat stopu, přirozené instinkty obrany teritoria, smečky, osobních hodnot,....proboha sama to víš nejlíp, co děláte kšefťáky z celého světa, musíte vidět tu bídu a utrpení toho kompexu, který dělá dobrmana dobrmanem...a selekce na krásu je pro plemeno prostě likvidační.
Řešením je skutečně fajnšmekrovský požadavek budoucího majitele dobrmana, že pro své výběrové potřeby, díky kterým volí obří pinčovku, vyžaduje i zvíře na rýsovacím prkně sestavené pro fajnšmekra, to znamená zvíře, které je jednak ve svých předcích, a jednak ve své osobě splňující ten výše zmiňovaný triplet. Sice je pravda, že každá věc na světě má svého kupce, ale nejsme tady proto, abychom léčili světobol a napravali pomýlené, to nechej Tchořovi v jeho nekonečné osvětě na forech pro pakovikuně, stačí, že ten, kdo přesně ví, co chce, si dokáže říct a taky vybrat.
btw. Balou by měl krýt tady v ČR, nevím přesně koho, ale nějakou import. pracandu. Snad to zabřezne.
Sali BNT
 
Příspěvky: 132
Registrován: ned říj 26, 2008 9:19 am
Bydliště: Svinařov u Kladna

Re: Rhapsody Halit Paša - pravda

Příspěvekod Jana » pát lis 13, 2009 6:38 pm

Vymazáno
Ad Rhapsody. Majitelka mne požádala o její vystavení. Není zakázáno fenu vystavovat.
A znovu dokola, jako kolovrátek: majitelka fenu dostala, viděla ji po operaci a dostali ji zdarma. S tím, že na ní nikdy nebudou chovat. Pořiď mi prosím nějaký kalašnikov, ať jí to řádně vymluvím, že mě neposlechla. Protože už nevím, jak to mám asi jinak zařídit, ne nedostála naší úmluvě.
Pokud si ji uchovnila, ona sama nese veškerá rizika. Za chov je vždy zodpovědný chovatel. Jejich věc.
A znovu jen tak mimochodem jedna trapná otázka: kolik kdo znáte dobrmanů s vrozenou PDA? Já jednoho a Vladimíra psala o druhém. Strašná to vada, postihující dobrmaní populaci.
Jste jako malé děti, stačí si to všechno přečíst od začátku a jedno oko nezůstane suché. Ale pozor, já jsem udělala pro fenu všechno, co jsem mohla udělat.
Obrázek na zdejší diskutující si už všichni udělali sami. Aspoň podle emailů a telefonátů, které denně dostávám.
Děkuji tímto všem za naprosto úžasnou podporu.
Lucie, pozor: boží mlýny melou sice pomalu, ale jistě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jana
 
Příspěvky: 212
Registrován: pon bře 12, 2007 2:32 am

Re: Rhapsody Halit Paša - pravda

Příspěvekod Ludek » pát lis 13, 2009 6:55 pm

Slečno magistro,Lucie uzavřela to téma na můj popud.Odvracíte pozornost vlastního selhání,poukazováním na jiné.Na to si tu klidně založte nové fórum. Zde šlo o to dozvědět se, na co umřela Nusa a proč tajíte její smrt. Moc jsme se toho však nedozvěděli. Neukázala jste jediný pitevní protokol,míním těch pitev náhlých selhání různých orgánů vašich letos umrlých feneček.
Je dobré,že to nebude vymazáno a tak si každý bude moci přečíst,v jakém svinčíku ty své pejsky pěstujete,jak jim nedopřáváte pohybu a také jak geniální je váš chovatelský program,protože křížení potencionálních mrtvolek musí mít nějaký hlubší podtext. A že nejsem ve svých názorech sám,soudím z e-mailů a telefonátů jež denně dostáváme.Díky bohu,že tolik lidí má zdravý rozum.
A míním,že je načase uzavřít i toto fórum.Alespoň na nějaký čas.Nic vám ale nebrání pokračovat v diskusi na jiném,zde vámi založeném fóru.Ale to jsem již tuším napsal.
Uživatelský avatar
Ludek
Site Admin
 
Příspěvky: 968
Registrován: stř led 17, 2007 8:41 pm

Předchozí

Zpět na Drbárna aneb na co není téma

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron