Sasa se zabehla

Inzerce, rady, oznámení

Sasa se zabehla

Příspěvekod Ludek » úte kvě 15, 2007 8:17 am

Vcera po desate vecer,kdyz jsem vencil sve psy,zmizela ma Sasa.Zpocatku jsem tomu neveril,byla tma,tak jsem je jeste jednou zkontroloval,zda chybi prave ona.Blesky krizovaly oblohu a tech se ona prave boji,stejne jsko hromu,strelby,velkych aut,vlaku,sprchy a vlastne jeste spousty jinych veci.
Pustil jsem dalsi skupinu psu,doufaje,ze Sasa nekde zere,sve oblibene kobylince,ale kdyz ani to nepomohlo,zatelefonoval jsem Lucii,aby mi prijela pomoci ji najit.
Zanechal jsem Lucii na louce,kde Sasa zmizela a jejim autem objizdel okoli ve vetsich a vetsich kruzich.Postupne jsem volal na mestskou policii,odchytovou sluzbu a do utulku.Me zoufalstvi se prohlubovalo s ubihajicim casem.Jezdil jsem po okoli,obcas se zajel podivat k nasemu domu a Sasa nikde.Zlovestne vypadajici mraky,srsici blesky jiz zakryly celou oblohu a ja prosil a sliboval,vsem moznym bozstvum,jak budu hodny a pracovity,jen kdyz se Sasa najde,protoze ona nikdy nebyla sama a natoz sama venku a v noci,kde se certi zeni a kde neni postel.
V Dobrejovicich jsem narazil na hlidku policie CR.Neberte to obrazne,kdyz pisi narazil,znamena to narazil - jen meli stesti,neb uskocili dostatecne rychle.Kdyz vyslechli mou zoufalou litanii,schovali detekcni pristroj a ten starsi,si zacal delat do notesu poznamky,tazic se,jak je tedy holcicka stara a co mela na sobe obleceneho.
Cas bezel,odbila pulnoc a vichr temne skucel v moll,zlovestnou pisen,umocnenou desivym staccatem privaloveho deste.
Vratil jsem se na louku k cekajici Lucii a poprosil ji,at jeste jednou probehne psy,kteri byli jiz kolikatou hodinu zavreni v boxech.
Sedl jsem do auta a vydal se domu,pro matraci,protoze ted jen zbyvalo cekat,ze se snad vrati a ja vedel,ze musim cekat na miste odkud zmizela.
Zazvonil telefon a ja Lucii nerozumel ani slovo,protoze jeji hlas byl prerusovan stekotem dvanacti dobrmanu,cekajicich v aute vedle ni.Vratil jsem se.
Sasa byla celu dobu s Killym v boxu,kam se schovala pred prichazejici bourkou a protoze vi,ze jak se zacne blyskat,hrozi nebezpeci,ze se bude trenovat,coz ona miluje ale pri hrmeni k smrti nenavidi- a ja to delam,aby nas na zavodech nic neprekvapilo - po celou dobu ani nedutala.
Priserne,neniliz pravda?A to jsem jeste nenapsal,o tise dychajicich stinech,tetelic se v vuni, smrtelneho zapomeni.Brrr.
Uživatelský avatar
Ludek
Site Admin
 
Příspěvky: 968
Registrován: stř led 17, 2007 8:41 pm

Zpět na Vše o dobrmanech

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků

cron